GAZELLE NN
NORMA EKOLOGJIKE EURO-6

Motorë të rinj Euro 6, kambio të reja me 6 marrshe. Dizain i guximshëm dhe me vetëbesim.

NA KONTAKTONI
Profil i guximshëm e me vetëbesim
Fenerë të parë LED me dizajn të avancuar
Grilë radiatori me dekor volumetrik
Dizajni i modelit të përditësuar GAZelle NN është bërë më emocional dhe kompleks, duke ruajtur pamjen e njohur së familjes GAZelle dhe duke shtuar elementët e nevojshëm të risisë.
Pasqyra të reja
Airbag shoferi
Stil origjinal i kofanos.
Pakësim i korrozionit të kofanos
(paneli i brendshëm i galvanizuar).
Përmirsim i izolimit ndaj zhurmave.
Parafango të reja
Fenerë të parë rinj LED
Përmirsim i qarkullimit
të ajrit në grupin e radiatorëve
Mirmbajtje e përmirsuar e parakolpit.
Parakolpi është ndarë në tre pjesë (grila e motorit, pjesët e sipërme dhe pjesët e poshtme)
Pakësim i dëmtimit të radiatorit
nga aksidente me shpejtësi të ulët
Fenerë të rinj mjegulle LED
(opsion)
Stil i ri i mbulesës së gomës dhe pritseve të baltës
eleminon spërkatjen e kabinës gjë që zgjat jetën e trupit të mjetit.

MOTORË TË RINJ TË NORMËS EKOLOGJIKE EURO 6

Numri i vendeve
3 (2+1)
Shpërndarja e rrotave të fuqizuara
4x2
Hapsira aksiale, mm
3145
Lartësia nga toka, mm
170
Pesha maksimale e mjetit, kg
3500
Pesha e ngarkesës e
mjetit kabinë / shasi, kg
1705
Numri i vendeve
3 (2+1)
Shpërndarja e rrotave të fuqizuara
4x2
Hapsira aksiale, mm
3745
Lartësia nga toka, mm
170
Pesha maksimale e mjetit, kg
3500
Pesha e ngarkesës e mjetit kabinë / shasi, kg
1590
Pesha e ngarkesës e mjetit kabinë / shasi, kg
1445
Numri i vendeve
3 (2+1)
Shpërndarja e rrotave të fuqizuara
4x2
Hapsira aksiale, mm
3145
Lartësia nga toka, mm
170
Pesha maksimale e mjetit, kg
3500
Volumi i ngarkesës së furgonit, m³
11,5
Numri i vendeve
3 (2+1)
Shpërndarja e rrotave të fuqizuara
4x2
Hapsira aksiale, mm
3745
Lartësia nga toka, mm
170
Pesha maksimale e mjetit, kg
3500
Volumi i ngarkesës së furgonit, m³
13,5
Numri i vendeve
7 (6+1)
Shpërndarja e rrotave të fuqizuara
4x2
Hapsira aksiale, mm
3145
Lartësia nga toka, mm
170
Pesha maksimale e mjetit, kg
3500
Pesha e ngarkesës e mjetit kabinë / shasi, kg
1490
Numri i vendeve
7 (6+1)
Shpërndarja e rrotave të fuqizuara
4x2
Hapsira aksiale, mm
3745
Lartësia nga toka, mm
170
Pesha maksimale e mjetit, kg
3500
Pesha e ngarkesës e mjetit kabinë / shasi, kg
1375
Pesha e ngarkesës e mjetit kabinë / shasi, kg
1175
Numri i vendeve
7 (6+1)
Shpërndarja e rrotave të fuqizuara
4x2
Hapsira aksiale, mm
3145
Lartësia nga toka, mm
170
Pesha maksimale e mjetit, kg
3500
Volumi i ngarkesës së furgonit, m³
7,5
Numri i vendeve
7 (6+1)
Shpërndarja e rrotave të fuqizuara
4x2
Hapsira aksiale, mm
3745
Lartësia nga toka, mm
170
Pesha maksimale e mjetit, kg
3500
Volumi i ngarkesës së furgonit, m³
9,5

KAMBIO E RE ME 6 MARRSHE

— Ulje e konsumit të karburantit në 1-13%

— Shpejtësia maksimale e mjetit e rritur në 5 km/o

— 6 marrshe për një udhëtim më të qetë

— Ul ndjeshëm ngarkesën dhe konsumin e motorit dhe zgjat jetën e tij. Nisja e lëvizjes së mjetit me ngarkesë, të paisur me kambio me 6 marrshe, është e mundur nga marrshi i dytë

— Ngjitja në terrene malore nuk është më problem: me marrsh të parë me raport më të lartë, ju mund të ngjiteni rrugëve më të përpjeta pa e mbingarkuar freksionin

New 6-speed transmission

RRETH NESH

GAZ është prodhuesi kryesor në Rusi i automjeteve tregtare. Portofoli i produkteve të kompanisë përfshin automjete tregtare të kategorisë së lehtë dhe të mesme, autobusë, motorë dhe mbi 500 lloje automjetesh speciale.
  • GAZ është një nga prodhuesit kryesorë në Europë në segmentin LCV (Automjete Tregtare të Lehta)
  • Eksportues në mbi 40 vende
  •  Prodhuesi numër 1 i automjeteve
    tregtare në Rusi

NA KONTAKTONI NË SHQIPËRI

Message sent

Thank you for getting in touch. We’re working on your request and get back to you shortly.

NA KONTAKTONI