GAZELLE NN
EURO 6 ЕКОЛОШКА-КЛАСА

НОВИ ЕУРО 6 МОТОРИ, НОВ 6-БРЗИНСКА ТРАНСМИСИЈА, СМЕЛ И СИГУРЕН.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
СМЕЛА И УВЕРЕНА ЛИНИЈА LED СВЕТЛА СО ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН ВОЛУМЕТРИСКА РЕЛЈЕФНА РЕШЕТКА НА ЛАДИЛНИКОТ
ДИЗАЈНОТ НА НОВИОТ GAZELLE NN Е ПОСЛОЖЕН И ПРЕДИЗВИКУВА ПОВЕЌЕ ЕМОЦИИ, ЗАДРЖУВАЈЌИ ЈА ПРЕПОЗНАТЛИВОСТА НА GAZelle ФАМИЛИЈАТА А ВО ИСТО ВРЕМЕ НУДИ ГОЛЕМ БРОЈ НОВИТЕТИ.
НОВИ СТАКЛА
ВОЗДУШНО ПЕРНИЧЕ ЗА ВОЗАЧОТ
ОРИГИНАЛЕН ДИЗАЈН НА ХАУБА
НАМАЛЕНА МОЖНОСТ ЗА ПОЈАВА НА КОРОЗИЈА
(ГАЛВАНИЗИРАН ВНАТРЕШЕН ПАНЕЛ)
ПОДОБРЕНА ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА
НОВИ БРАНИЦИ
НОВИ LED СВЕТЛА
ПОДОБРЕН ПРОТОК
НА ВОЗДУХ НА ЕЛЕМЕНТИТЕ НА РАДИАТОРОТ
ПОДОБРЕНА ПРАКТИЧНОСТ НА ПРЕДНИОТ БРАНИК
ПРЕДНИОТ БРАНИК Е ПОДЕЛЕН ВО ТРИ ДЕЛА (МАСКА, ГОРЕН И ДОЛЕН ДЕЛ)
ПОГОЛЕМА ЗАШТИТА НА ЛАДИЛНИКОТ
ПРИ НЕЗГОДИ СО МАЛА БРЗИНА
НОВИ LED СВЕТЛА ЗА МАГЛА
(ОПЦИОНАЛНО)
НОВИОТ ДИЗАЈН НА ПРЕДНИОТ БЛОКАТОР И КАЛНИЦИТЕ ГО ЗАШТИТУВА ТЕЛОТО ОД КОНТАКТ СО ТЕЧНОСТИ И СО ТОА ГО ПРОДОЛЖУВА НЕГОВИОТ ЖИВОТЕН ВЕК

НОВИ ЕУРО 6 МОТОРИ

Број на места за седење
3 (2+1)
Распоред на тркала
4x2
Меѓуоскино растојание, мм
3145
Клиренс, мм
170
Маса на возило, кг
3500
Носивост
на шасијата, кг
1705
Број на места за седење
3 (2+1)
Распоред на тркала
4x2
Меѓуоскино растојание, мм
3745
Клиренс, мм
170
Маса на возило, кг
3500
Носивост
на шасијата, кг
1590
Носивост
на шасијата, кг
1445
Број на места за седење
3 (2+1)
Распоред на тркала
4x2
Меѓуоскино растојание, мм
3145
Клиренс, мм
170
Маса на возило, кг
3500
Волумен на панел комбе, м³
11,5
Број на места за седење
3 (2+1)
Распоред на тркала
4x2
Меѓуоскино растојание, мм
3745
Клиренс, мм
170
Маса на возило, кг
3500
Волумен на панел комбе, м³
13,5
Број на места за седење
7 (6+1)
Распоред на тркала
4x2
Меѓуоскино растојание, мм
3145
Клиренс, мм
170
Маса на возило, кг
3500
Носивост
на шасијата, кг
1490
Број на места за седење
7 (6+1)
Распоред на тркала
4x2
Меѓуоскино растојание, мм
3745
Клиренс, мм
170
Маса на возило, кг
3500
Носивост
на шасијата, кг
1375
Носивост
на шасијата, кг
1175
Број на места за седење
7 (6+1)
Распоред на тркала
4x2
Меѓуоскино растојание, мм
3145
Клиренс, мм
170
Маса на возило, кг
3500
Волумен на панел комбе, м³
7,5
Број на места за седење
7 (6+1)
Распоред на тркала
4x2
Меѓуоскино растојание, мм
3745
Клиренс, мм
170
Маса на возило, кг
3500
Волумен на панел комбе, м³
9,5

НОВА 6-БРЗИНСКА ТРАНСМИСИЈА

— Намалена потрошувачка на гориво од 1-13%

— Зголемена максимална брзина за 5 км/ч

— 6 брзини за по удобнo возење

— Значително се намалува оптоварувањето и трошењето на моторот и се зголемува неговиот животен век

— Подобро искачување на угорнини. Со поголемиот сооднос на првата брзина сега можете полесно да ги освоите стрмните предели без оптоварување на квачилото

New 6-speed transmission

ЗА НАС

ГАЗ е најголемиот производител на товарни возила во РУСИЈА. Производите на компанијата вклучуваат лесни и средни комерцијални возила, автобуси, производство на мотори и преку 500 специјализирани возила.
  • ЕДЕН ОД ВОДЕЧКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ
    ВО ЕВРОПА ВО СЕГМЕНТОТ НА ЛЕСНИ КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА
  • ИЗВОЗ ВО ПРЕКУ 40 ЗЕМЈИ
  • № 1 ПРОИЗВОДИТЕЛ НА КОМЕРЦИЈАЛНИ
    ВОЗИЛА ВО РУСИЈА

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Message sent

Thank you for getting in touch. We’re working on your request and get back to you shortly.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ